Jag blir tvungen att ta ett SMS-lån i år igen


Nu är det dags att ta ett lån igen för det brukar jag nämligen göra i dessa tider när man ska köpa julklappar för jag brukar ju knappt få pengarna att räcka i vanliga fall och det finns liksom inga pengar att köpa julklappar för så jag blir tvungen att ta ett SMS-lån i år igen och det här året får jag nog inget
lån gratis eftersom man bara får låna gratis som ny kund och jag har ju redan lånat pengar så jag får nog betala en himla massa i ränta nu och det är ju inte så bra men jag har ju liksom inget val.

Jag kommer i alla fall leta runt lite på nätet efter lån som man kan få gratis om man vill låna 5000 kr med SMS-lån för det är ungefär vad jag kommer att behöva låna och lån på över 5000 kr som är gratis blir nog svårt att hitta.


Jag ser fram emot en jul då jag inte behöver ta ett lån för att ha råd att köpa alla julklapparna. Nu brukar jag sälja de julklappar som jag får på blocket om det finns möjlighet så att jag får pengar att betala tillbaka lånet och det brukar funka fint även om det är lite tragiskt om man ska vara helt ärlig.